Our Crimes

‘What’s done in crime, is done well!’

Contact
P.c. staalweg 10d 3721 TJ, Bilthoven
info@partners-in-crime.nl

KVK nummer
69804338
Facebook
Instagram
  • - SMILE -

Onze meiden mochten afgelopen weekend weer aan de slag! Zo stonden zij onder andere op een event in Utrecht waar ze iedereen een blijvende herinnering mee mochten geven aan een onvergetelijke avond!

#polaroid #photography #hostess #event #branding #festival #smile #work #partnersincrime #keepitsecret
  • - HOSTESS -

Vanaf 1 juni mochten de horeca zaken hun deuren weer openen! Wij wensen iedereen mega veel succes 🙌🏽. Ook betekend het dat onze meiden weer werkzaam zijn op verschillende locaties in Nederland!

#hostess #ontzorgen #horeca #hospitality #barpersoneel #bediening #partnersincrime #events #zomer #terras
  • - INVITE -

Afgelopen week hebben onze meiden 90 locaties bezocht. Om de klanten van @autoglans_  op een persoonlijke en unieke manier uit te nodigen! Bent u op zoek naar hostessen voor uw feest of event? Neem dan contact met ons op!

#crew #host #hostess #event #team #teamworkmakesthedreamwork #girls #sparkle #young #partnersincrime #job #2020 #newjob #joinus #invite #personal #branding #unique #partnersincrime #keepitsecret #picoftheday #ınstadaily
  • - POLAROID GIRLS -

Ben je op zoek naar een unieke ouderwetse manier om een mooie herinnering mee te geven aan je gasten of klanten? Dan zijn onze polaroid meiden een perfecte toevoeging voor een beurs, feest of event!

#hostess #polaroid #polaroidphoto #event #brandactivation #smile #welcome #agency #girls #partnersincrime #keepitsecret
©2017 Partners in Crime - Een site van boelens.co